Don McLean nova American Pie introducta apud Network Mundi Tourism: invitatus!

Don McLean invitatus a Voluptuaria similesve Mundus Network ut American Pie et multo magis in mundum peregrinationis et voluptuaria afferat.

WTN membra esse possunt pars Q&A constituto in zoom by eTurboNews. Don McLean etiam loquetur de adventu eius 2022 schedula quae eum multis urbibus in Americae Foederatae, Canadae, Europae, et Australiae facit.

Sodales Voluptuaria similesve mundo Network adepto prioritas interrogare ad Q & A hosted by eTurboNews on Die iovis XX ianuarii.

Don McLean est Grammy honoratus, aula Canticorum Famae socius, a BBC Vita Award recipiens Achievement, et eius percussio "American Pie" in Bibliotheca Conventus Nationalis Registriae residet et in summo 5 cantu saeculi XX nominatus est. by the Recording Industry of America (RIAA).

A New York indigena, Don McLean unus est scriptorum scriptorum in historia Americana celeberrima et honorata. Postquam debita sua in New York clava scaena nuper '60s solvens, mega-hits ut ustulo "Vincentii (Stellarii, Noctis astriferi)", "castella in Aere" et plura. Catalogus carminum eius inscriptus est a Madonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Fatum Al" Yankovic, et innumeris aliis.

Anno 2015, McLean manuscriptum manuscriptum lyrics "American Pie" a Christies auctum est, venditionis plus quam $1.2 Million. 2019 honoravit Don cum stella in Las Vegas Walkway Stellarum et cantu "Et sic amo" Thema erat nuptiarum Princeps Harrius et Megan Markle.

Don novum contractum recordationis cum Time-Vita 2020 exposuit, quocum catalogum tabularum necnon novum album emisit. 'Adhuc Playin' Favorites. MMXXI Don's "American Pie" features in Vindices duxit black Widow et novi Tom Hanks movie Finch. Don accepit stellam in Hollywood Walk of Fame, 50th anniversarium "American Pie", exposita versione cantici cum caterva cappellae Home Free, liber natorum scriptus est, et multo amplius!

Et cum tarditatem res cogitas, non ita pro Don McLean!

Cum?

 January 20, 2022

  • Hora 08.00 In Hawaii
  • 09.00 Alaska
  • 10.00 am BC | pst
  • 11.00 am MST
  • 12.00 pm CST | Mexicum DF |
  • 1.00 pm EST | Jamaica | Peru | Ecuador | Colombia
  • 2.00 pm Puerto Rico |
  • 3.00 pm Argentina | Brazil
  • 05.00 pm Cabo Verde
  • 06.00 pm UK | Ireland | Portugal | Ghana | Mons Leoninus
  • 07.00 pm Nigeria | Germania | Italia | Tunisia
  • 08.00 pm South Africa | Egypt | Graecia | Jordan | Israel
  • 09.00 pm Kenya | Turkey |
  • 10.00 pm UAE | Seisellenses
  • 11.30 post meridiem India
  • 11.45 post meridiem Nepal

Veneris, 21 Ianuarii, 2022

  • 12.00 am
  • 1.00 am Thailand | Batavia
  • 2.00 Sinae | Singapore | Bali
  • 03.00 am Japan | Corea
  • 04.00 Guam
  • 05.00 am Sydney
  • 07.00 New Zealand
Procer Friendly, & PDF Email

Nuntia Propinqua